Proiecte de cercetare

Inca de la inceputul activitatii ne-am implicat in proiecte de cercetare de anvergura, pe care le-am sustinut atit financiar, cat si logistic. Pe parcursul colaborarilor desfasurate cu instititutii de invatamant superior din tara, am constatat interesul tot mai mare pentru dezvoltarea segmentului de cercetare care trebuie sa devina un element implicit al procesului de educatie si formare.

Vrem sa contribuim la acest efort de dezvoltare prin furnizarea de solutii tehnice adecvate directiilor de cercetare care preocupa mediul academic romanesc, mai precis prin participatii cat mai complexe la constituirea bazei materiale de cercetare adecvate: modele experimentale cu caracter de unicat, solutii constructive customizate, prin urmare adaptate nevoilor si cerintelor precise ale proiectelor in desfasurare.

Echipa noastra de specialisti este constituita din oameni tineri, implicati in activitatea de proiectare si executare de statiuni experimentale care sa permita verificarea prin aplicatii practice a solutiilor teoretice propuse, pentru sustinerea si urgentarea transferului tehnologic catre piata de consum.

Credem in viitorul cercetarii romanesti, in potentialul ei. Dar, mai presus de toate, suntem pasionati de ceea ce facem!